Akrobatikus
Kick-Box

Az akrobatikus kick-box sportága kifejezetten ajánlott azoknak, akik szeretnének egy olyan sportot űzni, amely magában foglalja az akrobatikát, a tánctudást, valamint a küzdősportok technikáit és azok ötvözését.

Mit takar pontosan az akrobatikus kick-box?

Az akrobatikus kick-box egy rendkívül látványos és izgalmas küzdősport, amelyben az akrobatika és a koreográfia egyesül a kick-box technikáival. Az akrobatikus kick-box számos különböző technikáját, mozgását és szekvenciáját tartalmazza, amelyek ötvözik az erőt, a technikát és az eleganciát.

Az akrobatikus kick-boxban a versenyzőknek azonosítaniuk kell az ellenfelet, és gyakran meg kell ragadniuk a pillanatot, hogy a legjobb pillanatban hajtsanak végre egy bonyolult technikát vagy szekvenciát. Az akrobatikus kick-box számos különböző technikát tartalmaz, beleértve a lövéseket, a rúgásokat, a fejeléseket, a forgatásokat és az ugrásokat.

Az akrobatikus kick-box gyökerei a hagyományos kick-boxban találhatóak, de az akrobatikus kick-box egyesíti a kick-box alapvető technikáit az akrobatikával, a tánccal és az aerobikkel. Az akrobatikus kick-box versenyzők számára a fontos a jó erőnlét, állóképesség, technikai tudás, valamint a mozgékonyság és az akrobatikus képességek.

Az akrobatikus kick-box számos különböző versenyszámot tartalmaz, beleértve az egyéni versenyszámokat, a páros versenyszámokat és a csoportos versenyszámokat. Az egyéni versenyszámok általában egy versenyzőt tartalmaznak, aki bemutatja a technikáit, míg a páros és csoportos versenyszámokban több versenyző dolgozik együtt, hogy bemutassák az akrobatikus kick-box technikáinak kombinációit.

Kiknek ajánlott az akrobatikus kick-box?

Az akrobatikus kick-box sportága kifejezetten ajánlott azoknak, akik szeretnének egy olyan sportot űzni, amely magában foglalja az akrobatikát, a tánctudást, valamint a küzdősportok technikáit és azok ötvözését. Az akrobatikus kick-boxot kifejezetten ajánljuk azoknak a sportolóknak, akik szeretnének valami újat, különlegeset, látványosat és izgalmasat kipróbálni. Az akrobatikus kick-box különleges előnye, hogy bárki számára elérhető, és azoknak is ajánlott, akik még sosem űztek sportot, vagy azoknak, akik keresik a változatosságot az edzésprogramjukban. Az akrobatikus kick-box nagyszerű módja annak, hogy javítsuk az állóképességünket, erősítsük az izmainkat, javítsuk a mozgékonyságunkat és a koordinációs képességeinket. Az akrobatikus kick-boxot nemcsak a küzdősportok iránt érdeklődőknek ajánljuk, hanem azoknak is, akik szeretik a táncot, az akrobatikát vagy az aerobikot. Az akrobatikus kick-box sportágban a különböző mozdulatok és technikák összekapcsolódnak, így lehetőség nyílik a mozgékonyság javítására, az egyensúly és a koordináció fejlesztésére, valamint az akrobatikus képességek fokozására. Összefoglalva, az akrobatikus kick-box sportága bárkinek ajánlott, aki szeretné kipróbálni a küzdősportokat, az akrobatikát és a tánctudást ötvöző sportágat, illetve szeretne változatosságot vinni az edzésprogramjába.
Katalin Gonda-Gergely
Katalin Gonda-Gergely
2022-05-05
Most kezdtem járni ide és mindenki nagyon kedves. Családias hely. Tisztaság van, lehet parkolni. Nagyon tetszik, hogy nincs tele "kirakati" emberekkel. Kicsit izgultam mikor először lementem, de itt igazi emberek vannak, smink és felfújt izmok nélkül, mégis hatalmas állóképességgel. Ajánlom mindenkinek aki szeretne fitt lenni kortól, nemtől, fejlettségi szintől és BMI indextől függetlenül. 🙂
Beáta Baranyai
Beáta Baranyai
2022-02-08
Kultúrált,jól felszerelt funkciónális edzőterem❤❤❤❤❤❤❤
Nikolett Veszprémi
Nikolett Veszprémi
2022-02-02
Nagyon szép, új terem, felszereltségben is kiváló.
Hulya Károly
Hulya Károly
2021-10-03
Fantasztikus! Minőségi edzés,alacsony àr!
László Zsedényi
László Zsedényi
2021-09-25
Steve DJ
Steve DJ
2021-08-22
A Pession Pro pankráció apropóján látogattam meg és szuper a show és a hely is.
Palcsó Balázs
Palcsó Balázs
2021-08-22
Jól felszerelt, igényes terem
János Jernye
János Jernye
2021-08-14
😍😍😍😍😁

Akrobatikus kick-box Órarend