Küzdősportok

A küzdősportok a testedzésen túl további előnyökkel is kecsegtetnek a kezdő és haladó gyakorlók számára. Kiváló stresszlevezető módszer, amely rendkívüli módon fejleszti a reflexeket is. A harcművészeti sportágak extra magabiztosságot adnak a hétköznapokban, így a mentális és fizikai erőnléted újra egyensúlyba kerül. Edzőtermünkben változatos küzdősportok állnak rendelkezésedre, válaszd ki a legmegfelelőbbet!

Edzéstípusok

Elismert oktatók által vezényelt küzdősport edzések minden érdeklődő és haladó sportoló számára.

Milyen küzdősportok vannak?

Ha küzdősport fajtákról beszélünk, rengeteg harcművészet említhető. A legnépszerűbbek közé tartozik: 

  • Kung-fu
  • Karate
  • Judo
  • Box
  • Birkózás
  • Ai-kido
  • Kick Box
  • Tai Chi
  • Taekwondo
  • Kempo

 

De ezeken kívül még számtalan küzdősport létezik a világon és hazánkban is. 

Edzőtermünkben jelenleg professzionális ZBK Kempo edzéseken vehetsz részt. Az aktuális órarendről tájékozódj weboldalunkról

Gyakran Ismételt Kérdések

Oktató szakembereink évek óta foglalkoznak teljesen kezdőkkel és sikeresen zárkóztatják fel őket akár haladóbb csapatokhoz is! Újonnan érkező vendégeink személyre szabott bevezetést kapnak a küzdősportok rejtelmeibe és egyénre szabott útmutatással segítjük az ismerkedést. Minden mozgásformánál érvényes: sosem késő elkezdeni! Nem ritkán 40-60 éves korban érik meg a döntés az emberben, hogy elsajátítson egy új küzdősportot. A test könnyen adaptálódik. Mindegyik csoportunkban büszkélkedhetünk olyan vendégekkel is, akik már hosszú évek óta űzik a választott küzdősportot! Szakképzett és nagy múltú edzőink garantálják, hogy minden órán kimozdítanak a komfortzónádból! Hidd el, edzőink mindig tudnak újat mutatni neked! Szeretettel várunk csoportos foglalkozásainkra!
Edzőtermünkben nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas küzdősport edzéseket tartunk. Nálunk mindenki egyenlő. Nem számít honnan jössz, hová tartasz vagy hogy milyen világszemlélettel rendelkezel. Nálunk egy a fontos: úgy küzdj, mintha nem lenne holnap! ZBK kempo edzéseinken is találkozhatsz nőkkel, illetve férfiakkal egyaránt. Próbáld ki minden elérhető mozgásformánkat és válaszd a számodra leginkább megfelelőt!

Gyakorolj nálunk: küzdősport Budapest 21. kerületében

A teljesen automata beléptetőrendszerrel ellátott edzőtermünk a funkcionális edzéseken túl, a küzdősportok világában is élen jár Magyarországon. Aktuális edzéseinket Budapest 21. kerületében, a Csepel Művek területén tartjuk. Gyere el a következőre! Próbáld ki Csepelen a harcművészetet!