PWB Erőemelés edzés

Azért jársz edzőterembe, mert izmosodni szeretnél, ez nem is kérdés. De tedd a szívedre a kezed: az elmúlt 1 évben tényleg annyit fejlődtél, amennyit szerettél volna? Ha igen, akkor gratulálunk! Folytasd az edzéseid úgy, ahogy eddig is csináltad. Ha a válaszod nem: akkor olvass tovább és nyiss új fejezetet az életedben!

Mi az a PowerBuilder Training System = PWB?

A PWB nem egy hagyományos erőemelő edzés. A PWB egy sikersztori, ami 2013-ban indult el hazánkban és egészen odáig jutott, hogy saját nevelésű erőemelő versenyzőket adtak a világnak.

A PowerBuilder Training System egy személyre szabott edzésprogram, ami alapvetően az erőemelő mozdulatsorokra épít. A program során készségszinten fogod elsajátítani az erőemelés alapjait és valódi izomzatot fogsz építeni. Készen állsz a bomba formára?Amit a PWB Erőemelés edzéseken garantálunk:

  • PowerBuilder traning izomtömeg-növeléssel és az erő növelésével: Tudtad, hogy Arnold Schwarzenegger testépítő karrierjét erőemelőként és súlyemelőként kezdte? Évekig az erő növelése volt számára az egyetlen cél és ezek voltak azok az évek, amelyek alatt testépítő izomtömegének nagy részét felépítette – utána már csak alakítgatnia, formálnia kellett egy kicsit magát. Ő (és még sok társa) tudta, hogy a színtiszta izomépítés leghatásosabb eszközei a nagy súlyos alapgyakorlatok, nem pedig a magas ismétlésszámú koncentrált bicepsz gyakorlatok.
  • Mozgástanítás, sérülésmegelőzés: A nagy súlyos alapgyakorlatokkal gyorsan tudsz izmot pakolni magadra, de ha már első alkalommal megsérülsz, akkor az bizony egy nehézkes történet lesz. Edzéseinken a fő hangsúlyt a mozgások helyes kivitelezésének megtanítására, valamint a test problémáinak korrekciójára helyezzük, ezzel biztosítva azt, hogy mindenki a saját jelenlegi képességeinek, adottságainak megfelelően legyen képes terhelni magát sérülésmentesen, de hatékonyan.
  • Maximális egyéni odafigyelés személyi edzővel: A PWB Erőemelés edzések 4-6 fős kis csoportokban zajlanak, de nem egy csoportként kezelünk Titeket, hanem különálló személyenként, akiknek mind-mind másra van szükségük… így egyaránt előfordulhat, hogy négyen négyféle gyakorlatot csináltok és az is, hogy mindannyian ugyanazt.
  • Pörgős edzések, kiváló csapattal, jó hangulatban: Azt sem szeretnénk, ha két emelet lépcsőzés után levegő után kapkodva esnél össze, ezért edzésprogramunkban az állóképességet fejlesztő blokkokkal is fogsz találkozni, de nem futunk körbe-körbe (mert az szívás), hanem szánhúzásra, komplexekre és hasonló nyalánkságokra számíthatsz!

Ha eddig nem érted el a céljaid, válts Erőemelő edzésre!

 

Kutattál, küzdöttél, izzadtál, de a célt mégsem sikerült elérned…Pedig követted azokat a tanácsokat, melyeket kaptál. Netről és a haveroktól, meg a terembe járó legizmosabb arctól is kaptál egy csomó tippet… de lehet, hogy pont ez volt a baj. 

Ezek az információk vagy segítenek, vagy nem. Tehát amikor ezekre hallgatsz, akkor másokra bízod azt, hogy lesz-e értelme annak a heti 4-6 óra edzőteremben töltött időnek és annak a több tízezer forintnak, amit a terembérletre és a táplálékkiegészítőkre költesz. 

Erre van szükséged: egy edzőre és egy általa képviselt olyan rendszerre, amely bizonyítottan képes téged elvinni a céljaidhoz… Itt az idő a váltásra: Erőemelő edzés PWB keretrendszerben!

Katalin Gonda-Gergely
Katalin Gonda-Gergely
2022-05-05
Most kezdtem járni ide és mindenki nagyon kedves. Családias hely. Tisztaság van, lehet parkolni. Nagyon tetszik, hogy nincs tele "kirakati" emberekkel. Kicsit izgultam mikor először lementem, de itt igazi emberek vannak, smink és felfújt izmok nélkül, mégis hatalmas állóképességgel. Ajánlom mindenkinek aki szeretne fitt lenni kortól, nemtől, fejlettségi szintől és BMI indextől függetlenül. 🙂
Beáta Baranyai
Beáta Baranyai
2022-02-08
Kultúrált,jól felszerelt funkciónális edzőterem❤❤❤❤❤❤❤
Nikolett Veszprémi
Nikolett Veszprémi
2022-02-02
Nagyon szép, új terem, felszereltségben is kiváló.
Hulya Károly
Hulya Károly
2021-10-03
Fantasztikus! Minőségi edzés,alacsony àr!
László Zsedényi
László Zsedényi
2021-09-25
Steve DJ
Steve DJ
2021-08-22
A Pession Pro pankráció apropóján látogattam meg és szuper a show és a hely is.
Palcsó Balázs
Palcsó Balázs
2021-08-22
Jól felszerelt, igényes terem
János Jernye
János Jernye
2021-08-14
😍😍😍😍😁

PWB Órarend