Súlyemelés edzés

A Súlyemelés edzésünket azoknak ajánljuk, akik valódi erőnlétet szeretnének elérni egy olyan mozgásformával, aminek komoly történelme, jelene és jövője van. Akár amatőr szinten is belevághatsz, de ha a versenyszint a célod, akkor is tudunk fejlődési lehetőséged biztosítani számodra. Professzionális edzőnk, Schmidt Sándor, aki a saját edzésprogramjával érkezett hozzánk.

Röviden a súlyemelésről

A súlyemelés az egyik legősibb erősport, aminek az alapjai gyakorlatilag az ember két lábra emelkedésével alakultak ki. Hivatalos olimpiai sportág és talán az egyik legelismertebb funkcionális edzésforma.

A súlyemelés két fogásnem elsajátításáról, gyakorlásáról és tökéletes kivitelezéséről szól. Súlyemelés gyakorlatok:

  • szakítás
  • lökés

 

És habár ez a sport leginkább a férfiak által vált népszerűvé, feltörekvőben van a női súlyemelés is. Kiváló mozgásforma mindkét nemnek, kortól függetlenül.Ezért látogass el súlyemelés edzésünkre

Súlyemelés edzésünket Schmidt Sándor tartja, aki egy sajátos edzésprogramot dolgozott ki a hosszú edzői pályafutása alatt. Edzett már magyar bajnokot és világbajnoki ezüstérmes versenyzőt is, de tanítványai között ugyancsak jelen vannak az amatőr erőemelés képviselői.

A súlyemelés számos előnnyel jár a többi, „klasszikus” mozgásformákhoz képest. A súlyemelés előnyei:

  • Az egész testet megdolgoztatja, arányosan fejleszti azt.
  • Kiválóan fejleszti a mozgáskoordinációt és a koncentráló képességet.
  • Valódi fizikai erőnlétet ad és kiválóan formálja a testet.
  • Fejleszti a robbanékonyságot, hirtelen erőleadást.
  • Szakszerű kivitelezés mellett kiválóan erősíti az ízületeket, csontokat.

Fontos azonban, hogy amatőr szinten semmiképp ne kezdj neki a súlyemelésnek egyedül, edző segítsége nélkül! A nagy súlyok és a helytelen kivitelezés komoly sérüléseket, akár maradandó károsodásokat is okozhatnak!

Amennyiben érdekelt vagy a Crossfit világában és szeretnél javítani a technikádon, Sándornál a legjobb kezekben leszel!

Súlyemelés Budapest 21. kerületében

 

Várunk szeretettel csepeli edzőtermünkben, ahol profi edzők segítenek elsajátítani a súlyemelés alapjait. Ha pedig versenyfelkészülés előtt állsz, vedd fel üzenetben velünk a kapcsolatot! Profi támogatást biztosítunk sportkarriered kiteljesülése érdekében.

Csatlakozz súlyemelés edzésünkhöz!

Súlyemelés ÓRAREND