Személyi edzők csepeli edzőtermünkben

Ha kezdő vagy az edzőtermek világában, vagy biztosra szeretnél menni a fejlődésedet tekintve, javasolt személyi edző jelenlétében edzened. A legtöbb konvencionális edzőteremben külön díjért cserében fogadhatsz személyi edzőt magad mellé, viszont nálunk nem feltétlenül kell ezt tenned. Olvasd tovább!

Mennyibe kerül egy személyi edző?

Egy hagyományos budapesti edzőteremben a napi belépőjegy vagy havi bérlet mellé átlagosan 5.000-9.000 Ft-ba kerül egyetlen alkalom egy személyi edzővel, függően az edzettségi állapotodtól és a céljaidtól.

Amennyiben hetente csak háromszor jársz le a terembe, ez havi szinten 60.000 Ft – 108.000 Ft-ba kerül az edzőtermi belépő áron túl.

Mit kapsz ezért cserébe? Jó esetben egy kis csoportos edzést, ahol korlátozott figyelemben részesülsz – adott esetben veled nem egy „súlycsoportban” lévő személyekkel kell együtt edzened. Az időd nagy részét gépeken ülve/fekve fogod tölteni és néhány percenként a személyi edző ismerteti a következő gyakorlatot. Nagyjából ennyi.

De nem nálunk!

Személyi edzés Budapesten INGYEN? Majdnem… Csepeli edzőtermünkben nem feltétlenül kell pluszban fizetned a személyi edzésért, amennyiben a BEAVATÁS, Athletic Body, UST programunkra jelentkezel.

Saját edzésprogramjaink kis csoportokban történnek, ahol a figyelem maximálisan a résztvevőkre összpontosul. Mivel a programjaink edzettségi szint alapján lettek meghatározva, így biztos lehetsz abban, hogy veled egy szinten álló sportolókkal fogsz edzeni – akár kezdő, akár haladó szinten állsz.

Edzőink professzionális szakemberek, akiknek az a célja, hogy megszerettessék veled a sportolást. Nem fognak nagyobb súlyt helyezni a válladra annál, mint amennyit elbírsz. Értsd ezt szó szerint és átvitt értelemben is. Akár hobbi-, akár versenyszinten érdekel a sport, nálunk megtalálod számításaid!Kiemelt figyelemre vágysz? Személyi edzőink várnak szeretettel.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy a személyi edző kizárólag veled foglalkozzon az edzés ideje alatt, természetesen erre is van lehetőséged! 

Edzőink várnak szeretettel egyéni személyi edzés keretén belül. Pontos részletekért és árakért kérjük érdeklődj közvetlenül a választott edzőnél!

Személyi edzés előnyei

Ha úgy döntesz, csepeli edzőtermünkben veszel részt személyi edzésen, az alábbi előnyökkel gazdagodhatsz:

  • Állapotfelmérés az első edzést megelőzően
  • Folyamatos kontroll a gyakorlatok végrehajtása közben
  • Irányított, pontosan vezetett edzésmenet
  • Folyamatos támogatás és motiváció edzés közben, előtt és után
  • Táplálkozási és életmódbeli tippek és tanácsok
  • Egészségügyi problémák figyelembevétele, edzés igazítása ezekhez
  • Személyes konzultáció lehetősége
  • Ha a saját edzésprogramjainkon veszel részt, nem kell külön fizetned a személyi edző jelenlétéért. 

Személyi Edzők

RÉTHELYI BALÁZS

Street workout edző

Réthelyi Balázs vagyok, kiskorom óta jelen van a sport az életemben, több sportágat is kipróbáltam. Először karatéztam 2 évet, majd jégkorongoztam 4-et, végül a tánc világában helyezkedtem el hivatásos táncművészként. Emellett elkezdtem edzeni szabadtéri parkokban, ami végül komoly street workout edzésekbe torkollott. Idővel jött az ötlet, hogy szeretnék segíteni másoknak is, ezért elvégeztem egy fitnesz…

SCHMIDT SÁNDOR

Súlyemelő edző

Schmidt Sándor vagyok és szeretném megmutatni neked, hogy hogyan uralhatod úgy a tested, mint egy diktátor! A súlyemelés edzéseken együtt fogjuk kimaxolni azt az erőt, amiről még azt sem tudod, hogy benned van. Az edzéseken nem csak a gyakorlatok helyes végrehajtását fogod elsajátítani, mert az edzésprogramban, amit kidolgoztam (és amúgy stillszerűen Powe®hackingnek neveztem el) belepakoltam…

BALOGH BÁLINT

FMT edző

Sziasztok, Balogh Bálint vagyok. 6-7 éves koromban kerültem le az uszodába, 19 éves koromig ott is ragadtam. Vízilabdáztam a Ferencvárosban és a Vasasban. Tudtam, hogy a 170 centimmel nem leszek OB1-es játékos, de szerettem csinálni; csapatban készülni nap mint nap a kupákra, bajnokságokra. Mikor vége lett, egy éles fordulattal a tánc felé vettem az irányt…

TÓTH ENIKŐ

Erőemelő edző

Gyermekkorom óta érdekeltek a sportok: jártam balettre, gimnasztikára, síeltem, atletizáltam, majd tini koromban megismerkedtem a súlyzós edzéssel. Ez idő alatt még küzdöttem az önbizalomhiánnyal, rossz viszonyom volt az étellel és nem találtam a helyem a világban. 17 éves koromban megismerkedtem az erőemelő gyakorlatokkal és néhány hónap alatt beleszerettem abba, hogy erősödök testileg-lelkileg. Ma már napjaim…

KORMOS LÁSZLÓ

ZBK Kempo mester

Övfokozata: 4. Dan Mi is a Kempo lényege? A Zen Bu Kan Kempo Szövetség által rendezett versenyek, immár világszerte ismertek és elismertek, olyan nagymesterek elismerését kivívva, akik semmilyen stílussal szemben nincsenek elhívatva, éppen ezért ítéletük igazságos és oszinte. Ezek a nagymesterek mindig nagy elismeréssel beszélnek a magyar Kempo-sokról. A gondolkozásotok legyen mindig nyitott, mindenkinek meg kell…