Athletic Body edzés

Az Athletic Body edzésprogramunk valójában egy full body edzés, amit a BEAVATÁS programunkban megtanult ismeretek bővítésére, felelevenítésére alkottunk meg. Ez a Te programod, ha már ismered a funkcionális edzések alapgyakorlatait és biztonságosan használod a terem eszközeit, akár önállóan is. Az Athletic Body programban tovább mélyítjük a tudásod, az eddigi tapasztalataidra építve.

Miről szól az Athletic Body edzés?

Az athletic full body edzéseken résztvevő atléták állapotfelmérésen vehetnek résztt, igényük szerint – ha a BEAVATÁS során már túlestél ezen, nem kötelező ismét részt venned. Ez az előrelépéss záloga, mert ezzel kiszűrhetők az esetleges gyengeségek, egyoldalúságok, és a fejlődés is megbízható viszonyszámokban mérhető.

Az Athletic Body középhaladó programban a cél egy erős, atletikus test kialakítása. Nagy hangsúlyt fektetünk az edzéstervezésre: atlétáink megismerkedhetnek az alapvető elvekkel, a szettek és ismétlések felépítésével, hogy egyénileg is képesek legyenek hatékony edzéstervet alkotni önmaguk számára. 

Ha nem kívánod végigcsinálni a 8 hetes programot, kérlek vedd fel edzőnkkel a kapcsolatot, hogy van-e lehetőség becsatlakozni néhány ATH full body workout edzésnapba!

Kinek ajánlott az Athletic Body edzésprogram?

A BEAVATÁS programot már sikeresen elvégzett atlétáknak ugyanúgy ajánljuk, mint azoknak, akik gyors eredményeket, teljesítménynövekedést szeretnének, mindezt változatosan és biztonságosan, egy jól felépített program keretei között.

Az Athletic Body programban ugyanazokat az alap mozgásmintákat  fejlesztjük tovább, amiket már a BEAVATÁS programban átvettünk:

  • nyomás/tolás
  • cipelés
  • csípőemelés
  • guggolás
  • húzás

 

Hozz magaddal folyadékot és törülközőt, eddz lapos talpú cipőben vagy mezítláb!

Athletic Body ÓRAREND