ZBK Kempo edzés

A ZBK Kempo edzésünket szeretettel ajánljuk azoknak, akik érdeklődnek a harcművészetek és a küzdősportok iránt. Professzionális edzőnk a 4. Danos Kormos László Kempo mester, aki rengeteg emberrel szerettette meg ezt a különleges harcművészetet. Csatlakozz hozzánk!

Mi az a Zen Bu Kan Kempo?

A Zen Bu Kan Kempo (röviden: ZBK Kempo) történelme egészen 1966-ig nyúlik vissza hazánkban. Ekkor érkezett Magyarországra Dr. Harnos Imre, a ZBK kempo úttörője. A sport meghonosítására azonban 1981-ig kellett várni. Ez idő tájt a magyar kommunista hatalom komoly fenyegetésnek érezte a Kempo terjedését, így többnyire csak illegalitásban edzhettek a sportolni vágyók.

A ZBK kempo stílusa a Shaolin Kempo, Jiu-Jitsu, Karate és az ökölvívás technikáiból alakult ki. Visszaköszönnek benne a távol-keleti harcművészetek, de a tradicionális boksziskola elemei is. A stílus a valódi „utcai” önvédelmet hivatott átadni, emiatt az ütések, rúgások, dobások, feszítések, fojtások, illetve ezek kombinációja is megfigyelhető benne.

Miért válaszd Kempo edzésünket?

  • A ZBK Kempo kitűnő állóképességet és akaraterőt fejleszt
  • Megtanulhatod használni az erődet
  • Egy magyar kötődésű, távol-keleti harcművészetet sajátíthatsz el
  • Szuper közösség tagjává válhatsz
  • Hobbi szinten és versenyszinten is űzheted a ZBK Kempot
  • Valódi, „utcán” is alkalmazható önvédelemre tehetsz szert

Ismerd meg Kormos László 4. Dan-os Kempo mestert


Kormos László 2007-ben végezte el első sikeres Dan vizsgáját. Leginkább az utcai stílust képviseli, de a versenyeken alkalmazható koreográfiákat is tökéletesen ismeri. 

Bemutatkozása:

A Zen Bu Kan Kempo Szövetség által rendezett versenyek, immár világszerte ismertek és elismertek, olyan nagymesterek elismerését kivívva, akik semmilyen stílussal szemben nincsenek elhívatva, éppen ezért ítéletük igazságos és oszinte. Ezek a nagymesterek mindig nagy elismeréssel beszélnek a magyar Kempo-sokról

A gondolkozásotok legyen mindig nyitott, mindenkinek meg kell adni a lehetoséget a tanulásra és a bizonyításra! Meg kell adni a lehetoséget akkor is, ha sem úgy mozog, nem úgy rúg mint te, vagy máshogy gondolkodik, más a vallása, más a borszíne! Mindenkinek joga van megmutatni mire képes. Ne bíráskodj mások felett, ne legyél elfogult, mindenben keresd a jót, hidd el, meg fogod találni!

Jó érzés volt, mikor Olaszországban egy versenyen, csak egy ausztrál fiú állt, mert egyedül volt az országból. A mieink felsorakoztak mögé, hogy ne legyen egyedül!

EZ A KEMPO! Mindegy, hogy hol vagy, ha egy kempos van a közeledben, nem vagy egyedül!

ZBK Kempo Budapest 21. kerületében

Gyerek el ZBK Kempo edzésünkre Budapest jól megközelíthető 21. kerületében. Edzőtermünk a Csepel Művek területén található, automata beléptetőrendszerrel ellátva. Kempo edzéseink minden héten hétfőn, szerdán és pénteken kerülnek megrendezésre. Jelentkezz oldalunkon keresztül vagy keress minket elérhetőségeinken!

Várunk szeretettel Kempo edzésünkön!

Katalin Gonda-Gergely
Katalin Gonda-Gergely
2022-05-05
Most kezdtem járni ide és mindenki nagyon kedves. Családias hely. Tisztaság van, lehet parkolni. Nagyon tetszik, hogy nincs tele "kirakati" emberekkel. Kicsit izgultam mikor először lementem, de itt igazi emberek vannak, smink és felfújt izmok nélkül, mégis hatalmas állóképességgel. Ajánlom mindenkinek aki szeretne fitt lenni kortól, nemtől, fejlettségi szintől és BMI indextől függetlenül. 🙂
Beáta Baranyai
Beáta Baranyai
2022-02-08
Kultúrált,jól felszerelt funkciónális edzőterem❤❤❤❤❤❤❤
Nikolett Veszprémi
Nikolett Veszprémi
2022-02-02
Nagyon szép, új terem, felszereltségben is kiváló.
Hulya Károly
Hulya Károly
2021-10-03
Fantasztikus! Minőségi edzés,alacsony àr!
László Zsedényi
László Zsedényi
2021-09-25
Steve DJ
Steve DJ
2021-08-22
A Pession Pro pankráció apropóján látogattam meg és szuper a show és a hely is.
Palcsó Balázs
Palcsó Balázs
2021-08-22
Jól felszerelt, igényes terem
János Jernye
János Jernye
2021-08-14
😍😍😍😍😁

ZBK Kempo Órarend