UST edzés

Az UST edzésprogramunk a BEAVATÁS és Athletic Body kurzusunkban megtanult ismeretek bővítésére és továbbfejlesztésére jött létre. De persze jelentkezhet bárki, aki valamelyest biztonsággal mozog az edzőteremben és a funkcionális edzések világában. Az UST edzések során periodikusan fektettünk nagy hangsúlyt a kondicionális képességek, mint az erő, állóképesség vagy éppen hipertrófia fejlesztésére.

Az Underground Strength Conditioning/Training bemutatása

Az UST fantázianévvel ellátott edzésprogramunk lényege, hogy teljes mértékben szakítunk a klasszikus edzőtermi szabályokkal és keretrendszerekkel, helyettük új elemeket építünk be a megszokott mozgásformákba. 

Az első, kifejezetten UST típusú edzésre berendezkedett edzőterem 2007-ben jött létre. Hazánkban mindössze néhány edzőteremben gyakorolhatod az UST-t szervezett körülmények között, pl. nálunk.

Miről szól az UST edzésprogram?

A BEAVATÁS és Athletic Body programunk alatt megtanult és elsajátított alapismeretek itt egy jól felépített intervallum edzésben teljesednek ki, amely valódi embert próbáló ütemben zajlik. Az edzések során maximális fordulatszámon fog pörögni az anyagcseréd, a kardiovaszkuláris rendszered és az oxigénfelvevő rendszered – persze az egészséges határokon belül!

Az UST edzés azoknak a sportolóknak ajánlott, akik szeretik a kihívásokat és felkészültek elérni a saját tűréshatárukat. Szeretettel várjuk a küzdősportok, harcművészetek szerelmeseit is!

A kurzus és az egyes órák felépítése illeszkedik a BEAVATÁS programunk keretrendszerébe.Ezért jelentkezz az UST programunkra!

  • Funkcionális edzésnek minősül
  • Megtanít profi módon bánni a testeddel
  • Kiváló erőnlétre tehetsz szert
  • Eltanulhatsz haladóbb mozdulatokat
  • Megtapasztalhatod, milyen a komfortzónádon kívül edzeni
  • A világ egyik legjobb hangulatú csapatával sportolhatsz

 

Hozz magaddal folyadékot és törülközőt, eddz lapos talpú cipőben!

Katalin Gonda-Gergely
Katalin Gonda-Gergely
2022-05-05
Most kezdtem járni ide és mindenki nagyon kedves. Családias hely. Tisztaság van, lehet parkolni. Nagyon tetszik, hogy nincs tele "kirakati" emberekkel. Kicsit izgultam mikor először lementem, de itt igazi emberek vannak, smink és felfújt izmok nélkül, mégis hatalmas állóképességgel. Ajánlom mindenkinek aki szeretne fitt lenni kortól, nemtől, fejlettségi szintől és BMI indextől függetlenül. 🙂
Beáta Baranyai
Beáta Baranyai
2022-02-08
Kultúrált,jól felszerelt funkciónális edzőterem❤❤❤❤❤❤❤
Nikolett Veszprémi
Nikolett Veszprémi
2022-02-02
Nagyon szép, új terem, felszereltségben is kiváló.
Hulya Károly
Hulya Károly
2021-10-03
Fantasztikus! Minőségi edzés,alacsony àr!
László Zsedényi
László Zsedényi
2021-09-25
Steve DJ
Steve DJ
2021-08-22
A Pession Pro pankráció apropóján látogattam meg és szuper a show és a hely is.
Palcsó Balázs
Palcsó Balázs
2021-08-22
Jól felszerelt, igényes terem
János Jernye
János Jernye
2021-08-14
😍😍😍😍😁

UST ÓRAREND