THOR VIP SZOMBAT

Új program, kiváló lehetőség azok számára, akik igazán Thorosnak érzik magukat!

 

 

Ezentúl minden hónapban egy szombati napon a Thor Gym első, központi termében, ÚJBUDÁN találkozik a Thor közössége, mégpedig egy közös, központi edzés kapcsán!

 

Minden alkalommal más szakember-páros tart majd órákat, így betekintést nyerhettek különböző megközelítésekbe. Ebbe a srácok belecsempészik majd az egyéni skilleket, specialitásokat is. De ezek az alkalmak többről szólnak:

Egyrészt kiválóan összekovácsolja a közösséget, másrészt rendkívül motiváló tud lenni olyanokkal edzeni, akik szintén megszállottjai a tréningeknek, de egyébként ritkán tudnátok összehozni ezeket az alkalmakat. Nem utolsó sorban pedig alkalom nyílik arra, hogy edzést követően egy közös bambizást, vagy éppen fagyizást megejtsetek és kibeszéljétek magatokat.

 

Együtt a Thor közösség!

 

Hozzunk életre egy új hagyományt, amit mindenki egyként vár majd minden hónapban, hogy ki tudja ereszteni a gőzt!

 

ELSŐ ALKALOM: MÁJUS 6. – Becher Kristof és Spergel Dani vezetésével

 

A szombati edzések előre eltervezett időpontjai, melyeket már most véss be a naptáradba:

Június 17.

Július 8.

Augusztus 5.

Szeptember 2.

Október 14. – Thor Cup versenyfelkészítő alkalom

November 4.

December 30. – Szilveszteri kiadás

 

Várunk szeretettel mindenkit! Természetesen a belépés érvényes Thor bérlettel ingyenes! Ha nem rendelkezel bérlettel, vagy régi tag vagy, aki ezen alkalmakra visszatér nosztalgiázni, akkor a sima napi belépő megváltásával megteheted!

 

Az eseményt a facebookon ITT találod

 

Ne feledd! JÚNIUS 17.  – Thor Gym Újbuda

Ne állj meg itt!

További bejegyzések:

B’DAY CUP 24 – THE ORIGINAL BATTLE

Február 24. – Birthday Cup Az eredeti februári csapatverseny, immáron 11. alkalommal Az év első komoly megmérettetése! Vigyétek el ti a fődíjat és a dicsőséget!

Filmforgatás

Kedves vendégeink! November 16-án, délelőtt 7:00 és 11:00 között filmforgatás lesz a Lakatos utcában, emiatt a Központi út felől a Lakatos utca le lesz zárva.

ZÁRVA

Kedves vendégeink! Október 28-án, szombaton áramszünet miatt a termünk zárva tart! Vasárnap a megszokott nyitvatartással várunk benneteket! Köszönjük a megérteseteket!