Új oldallal bővültünk!

Edzőtermünk idén télen újabb online felülettel gazdagodott.

Legfrissebb oldalunk méltó utódja lehet a https://csepel.thorgym.hu/ weblapnak, hiszen bővített tudásanyagokkal, új aloldalakkal és friss tartalmakkal láttuk el.

 

Mi volt az indíttatás?

Célunk az volt, hogy minél átfogóbb információs bázist biztosítsunk számodra, hogy kiválaszthasd a hozzád leginkább illő mozgásformát vagy még jobban megismerhesd azokat, amelyeknek már a szerelmese vagy! 😊

Ahogy láthatod, edzéstípusaink között számos funkcionális órafajta szerepel, amelyeket mind profi és vendégorientált trénerek tartanak.

Küzdősportok tekintetében a ZBK Kempo összetartó csapatát ajánljuk meleg szívvel, akik a Thor Gym Csepel megnyitása óta színesítik tatamis szekcióját lenti termünknek.

7 órafajtánk mindegyike teljes mértékben személyre szabott, fókuszukban az egyéni fejlődés áll. Nagy hangsúlyt fektetünk továbbá a prevencióra, tehát a sérülések elkerülésére, és igény szerint a rehabilitációra is.

Böngészd át új honlapunkat, ismerkedj meg mozgásfajtáinkkal, edzőinkkel és az általuk kínált lehetőségekkel!

 

Mi várható a jövőben?

Ha pedig új év, új tervek! 2023-ban útnak indítunk egy új blogot is, ahol izgalmas és hasznos írások segítenek még nagyobb rálátást nyújtani az általunk képviselt sportágak világába!

Ne állj meg itt!

További bejegyzések:

B’DAY CUP 24 – THE ORIGINAL BATTLE

Február 24. – Birthday Cup Az eredeti februári csapatverseny, immáron 11. alkalommal Az év első komoly megmérettetése! Vigyétek el ti a fődíjat és a dicsőséget!

Filmforgatás

Kedves vendégeink! November 16-án, délelőtt 7:00 és 11:00 között filmforgatás lesz a Lakatos utcában, emiatt a Központi út felől a Lakatos utca le lesz zárva.

ZÁRVA

Kedves vendégeink! Október 28-án, szombaton áramszünet miatt a termünk zárva tart! Vasárnap a megszokott nyitvatartással várunk benneteket! Köszönjük a megérteseteket!