Új oldallal bővültünk!

Edzőtermünk idén télen újabb online felülettel gazdagodott.

Legfrissebb oldalunk méltó utódja lehet a https://csepel.thorgym.hu/ weblapnak, hiszen bővített tudásanyagokkal, új aloldalakkal és friss tartalmakkal láttuk el.

 

Mi volt az indíttatás?

Célunk az volt, hogy minél átfogóbb információs bázist biztosítsunk számodra, hogy kiválaszthasd a hozzád leginkább illő mozgásformát vagy még jobban megismerhesd azokat, amelyeknek már a szerelmese vagy! 😊

Ahogy láthatod, edzéstípusaink között számos funkcionális órafajta szerepel, amelyeket mind profi és vendégorientált trénerek tartanak.

Küzdősportok tekintetében a ZBK Kempo összetartó csapatát ajánljuk meleg szívvel, akik a Thor Gym Csepel megnyitása óta színesítik tatamis szekcióját lenti termünknek.

7 órafajtánk mindegyike teljes mértékben személyre szabott, fókuszukban az egyéni fejlődés áll. Nagy hangsúlyt fektetünk továbbá a prevencióra, tehát a sérülések elkerülésére, és igény szerint a rehabilitációra is.

Böngészd át új honlapunkat, ismerkedj meg mozgásfajtáinkkal, edzőinkkel és az általuk kínált lehetőségekkel!

 

Mi várható a jövőben?

Ha pedig új év, új tervek! 2023-ban útnak indítunk egy új blogot is, ahol izgalmas és hasznos írások segítenek még nagyobb rálátást nyújtani az általunk képviselt sportágak világába!

Ne állj meg itt!

További bejegyzések:

THOR SUMMER CAMP ’23

Képzeld el, hogy süt a nap, a Balcsi partján vagy, meleg a homok a talpad alatt, szól a zene, nagyokat nevetsz a társaiddal és finom

A TRX jelentése – mire jó, mi az?

Mi az a TRX? A TRX rövidítés eredetileg egy mozaikszó és a total body resistance exercise kifejezésből ered, ami annyit tesz, ellenálláson alapuló, teljes testgyakorlat.

THOR GYM 10. SZÜLETÉSNAPI GÁLA ÉS PARTY

Thor Gym 10. Születésnapi Party 2023 IDÉN JUBILEUMI ÉV, FERGETEGES BULIVAL     Nem sok edzőterem mondhatja el magáról, hogy megél egy évtizedet, kiváltképp manapság